Zayıflamak İstiyorsan Ekmek Yemeyin

Birçok insanın bildiği yalnız uygulayamadığı bir şeydir ekmek yememek. Türk mutfağında ekmeğin yeri çok fazladır. İnsanımız sofrasından ekmeği eksik etmez. Ekmeğini yemeğine bandıra bandıra yemezse doyduğunu hissetmez. Temel besin gıdası olarak ekmekle beslenen kişiler daha fazla kilo almaya meyillidir. Kısa sürede kilolarınızdan kurulmak istiyorsanız ekmeği kesmek gerekir. Unlu gıdalarda fazla karbonhidrat bulunmasından dolayı vücudumuzda harcanamayan fazla kaloriler yağ olarak depolanırlar. Özellikle fazla hareket etmeden oturarak çalışan biriyseniz kilo almanız daha da hızlanır. Sofranızdan ekmeği eksik etmiyorsanız daha fazla kilo almanız kaçınılmazdır.

Ekmeği kesmek günlük kalori alımını eksilteceğini zayıflamanız kaçınılmaz olur. İlk zamanlar ekmeği doygunluk hissi azalacağından daha fazla gıda tüketme isteği doğacaktır. Ancak bunu zamanla dizginlemesini öğrenmek gerekir.

Ekmek ve unla üretilen gıdalardan uzak durmak veya bunlarla beslenmemek zamanla kilo kaybına sebep olacaktır. Bir iki ayda kilo kaybını hissedeceksiniz. Burda anlatılanlar bir diyet listesi değildir, zayıflamak isteyenlere bir öneridir. Bu söylediklerimizi hayatınız boyunca uygularsanız her zaman formunuzda kalırsınız.


Zayıflamak İstiyorsan Ekmek Yemeyin Reviewed by melekgok.blogspot.com on 20:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.